Sjuk

Jag verkligen hatar halsfluss, finns nog fan inget värre :( jag hoppas den försvinner snart i alla fall!!
Idag har jag blivit ägare av en bil, det känns underbart! En liten Suzuki Baleno, hur skön som helst att köra :)
Så nu kommer jag alltid ha ett minne av min fina gammelmorfar för det va hans gamla!
Imorgon ska jag vara ute och brumma med den hela dagen :)
Nu är det höstlov, så vad händer? :)

VA GÖR VI?



NU KÖR VI !! All in ikväll,

Vila i frid <3

Jag och pappa kom fram till Norrtälje ungefär 15.05, vi åkte och åt en pizza. När vi va färdiga med det och hade kommit till hemmet så ringde pappa in och precis då slutade ditt fina hjärta slå :( Du kommer va saknad hela tiden, du va världens bästa pappa, morfar och i mitt fall världens bästa gammelmorfar! Jag älskar dig <3
tårarna rinner ..

Finaste gammelmorfar, ta hand om Simon, Na...

Finaste gammelmorfar, ta hand om Simon, Natalie, Stephany och alla andra fina änglar <3 Jag älskar dig!


Fredag

Ligger hemma i min säng, har precis varit ute med hunden!
Jag och pappa ska snart åka till Norrtälje! Mamma har varit där sen i måndags och tagit hand om sin morfar som snart ska somna in :( Fina gammelmorfar! Han vill inte släppa taget och se ljuset än fast han har pratat om det så länge.
Ikväll blire det nog en lugn kväll för mig, fast Josefine säger att jag ska med på krogen. Men eftersom jag har halsfluss så får vi se hur jag gör med de! Vill ju hellre bli frisk.
uscha, jag skulle behöva städa mitt rum, men jag orkar inte de så det ser ju ut som att de har vart en orkan eller något liknande i mitt rum. Va skönt de skulle vara och komma hem till ett helt nystädat rum utan att behöva gjort de själv :D Någon frivillig?

Hemskt

Hade världens hemskaste dröm inatt. Jag drömde att jag knarka! Så när jag vaknade imorse så va jag verkligen tvungen att tänka till om jag hade gjort det eller inte. Va riktigt sjukt faktiskt!
Men men, jag har vart på akuten idag, och det va som jag trodde. Jag har halsfluss, så ska äta penicillin nu i 10 dagar, fick en salva till mitt sår i näsan och ett annat penicillin till min acne.. Hoppas den blir bättre, orkar verkligen inte se ut så här i mitt ansikte längre :( Kanske inte märks, men jag mår piss pga mitt ansikte! Så nu vill jag att de försvinner. Annars klipper jag av det :)
Vi hörs sen!

<3




JAG ÄLSKAR DIG <3
du är mitt allt, Robin Andersson <3

my heart belong to you!

Jag väntar fortfarande på att familjen ska höra av sig. Fan va skönt det skulle vara om dom kunde skicka något så jag vet hur jag ska göra, så jag kan förbereda mig, ställa in mig själv på att åka! Just nu känns det så långt borta, som att det inte kommer bli av. Det känns skönt på ett sätt. Jag vet inte om jag pallar att åka, allt jag har här hemma? Visst det kommer finnas kvar förutom en sak som jag kommer mista, och det kanske är en av dom bästa sakerna i mitt liv! Så fort jag tänker på Turkiet så känner jag; Fan va skönt att komma iväg, sen slutar jag tänka så och tänker i stället; Jag kommer sakna allt här hemma. Om jag ligger här hemma, fortfarande hemma i Svergie, och gråter, hur mycket kommer jag då inte gråta där nere?
Får man ta med sig det man vill ha breve sig hela tiden ner till familjen? Det går väl? :)



2 år 1 m

25m, 100v, 761d, 1095840t, 65750400s

Önskar

jag önskar att de kunde bli som förut. men jag antar att de är försent nu, och snart är det över ..
men det är inte mitt fel .

Söndag, du tråkiga söndag!

Fan vilken bra dag vi hade igår! :D
Jag drack inte ens en hel drink igår och idag känns det som att jag drack upp hela systemets sortiment! Känner mig bakis som in i helskotta. Men de gör inget för de är värt de :) Har läst på Blondinbellas blogg att hon hade en super bra kväll och att lokalen vi hade fixat va snygg! Så vi gjorde så hon hade en bra kväll :) Tack Therese och Angelica för att vi fick hjälpa till. Och vi ses snart igen hoppas jag!

Har legat i sängen nästan hela dagen förutom 40 minuter för då va jag och handlade med pappa :p köpte chips, godis och läsk! Det är så en "bakis" söndag ska se ut!
Nu ska jag ta fram godispåsen igen, så vi hörs senare!
Pusshej

Förstörd

Jag har blivit knäpp!
Det jag gör på dagarna är att läsa BLOGGAR!! Alltså listan, den kan göras riiiiktigt lång! Visst, vi gör så här:
Kissie: den läser jag för hon gör mig förbannad!
Kenzas: För att hon är snygg!
Blondinbella: För att hon är en insperationskälla!
Paow: Jag gillar henne, eller hur mycket gillar jag henne nu? Tycker inte om otrogna människor!
Hugo: Han är snygg och nu tycker jag så synd om honom!
Shoppingandfashion, Tessan: För att hon har blivit en vän som jag alltid kan prata med och om precis allt :) Längtar tills på lördag när jag får träffa henne. Och så gillar jag hennes klädestips :)
Dessie: För att hon är lite lika Kissie?
Maria Montazami: för jag älskar USA och allt som har med landet att göra, och för att hon är bra!
Sara Montazami: för jag älskar USA och allt som har med landet att göra, och för att hon är söt att kolla på och läsa om!
Egoina: Hmm, inget bra att säga. Det är en blogg så jag läser den? :S
AnaGina: Samma där, det är en blogg som jag slaviskt följer, nej inte slaviskt men jag läser den ibland.
Jockiboi: För att han är sjuk i huvudet? Hans blogg är konstig och han är konstig..
Foki: Det jag gillar mest med hennes blogg är när hon är ute och reser och visar bilder och skriver om det!
Natacha Peyre: för jag älskar USA och allt som har med landet att göra och för att hon är snygg :)
Finest, falsksanning: Skvaller, i love it!

Sen läser jag mina vänners bloggar också, asså de är sjukt vad man kan sysselsätta sig med. Tror jag måste sluta med några ^^ Mår ju inte bra av att läsa alla :p
Ska börja på måndag, hjälper ni mig? ;)
Vi hörs, pusshej

kallt

jag gräver ett hål på gården och kryper ner, mamma täcker över och där ska jag stanna tills det blir varmt igen! De jag ska ta med mig är datorn, chips, MASSA CHIPS, täcke och kudde :) kanske något att dricka?

Jaha, dagen börjar med att jag vaknar, går på toa, sätter mig på golvet i mitt rum och spyr! Vet inte hur länge sen det va jag spydde, och jag hade glömt hur ont det gör och hur hemskt de är. Jag gråter som en stucken gris när jag spyr :( Nu ska jag ta på mig mina brillor sen ta något att äta, och dricka massa cola!
Hoppas det va mammas medicin som gjorde mig dålig, för jag får fan inte bli sjuk! För på lördag ska jag och Josefine åka till Stockholm och fixa inför Blondinbellas fest :)
Ciao så länge.



Hockey!

Idag tog vi en tripp till Gävle och kolla på hockey. Min lilla, stora kanske, syssling spelade träningsmatch mot Brynäs och såklart så vann 08:orna med 4-3!!
Nu ligger jag i sängen och kollar på tv med en fet godispåsa breve mig :)
Ikväll kommer kanske Linda över en stund, sen åker jag till Tierp och sover.
Vi hörs senare, Puss

I´m back!

Har inte skrivit på en vecka, men vet heller inte riktigt vad jag ska skriva :p
Jag kan börja med att skriva att jag har fått mina glasögon och det ser förjävligt ut, men huvudvärken är borta nu i alla fall :)
Nästa helg ska jag ner till Stockholm och hjälpa Tessan och Angelica med Bellas fest, de kommer bli super kul tror jag :)

Jag har fått jobb också, men inte vilket jobb som helst utan ett Aupair jobb. I Turkiet!!
Jag vet bara inte hur jag ska göra om jag ska åka dit eller inte, de skulle vara skit kul att göra det, men vet inte om jag skulle klara av att vara borta så länge. Men om jag åker så kommer ni få en bättre blogg i alla fall, då byter den namn och kommer få minst 1 inlägg varje dag!
Dom är 4 stycken i familjen, mamma pappa och tvillingpojkar som fyller 1 år i februari, så dom är små och söta fortfarande om jag nu åker ner :) Jag är riktigt sugen, men så himla osäker :( Men jag kan tänka lite till, familjen har inte hört av sig så jag väntar på svar från dom, sen lär jag bestämma mig!

De va allt för nu. Vi hörs :)
Puss,

Vad händer?

Jag ligger hemma i sängen och vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Ser ut som att de blir en lugn kväll :p
Jag går runt i mina skor också ;) Måste ju kunna gå perfekt i dom sen den 23 oktober ;)
Nej nu kan jag inte ligga kvar här längre :p Vi hörs!
Puss,

my new love

JAG ÄLSKAR DOM <3



Glasögon

Jo juste, va å kollade ögonen igår, och då kom dom fram till den smarta idén att ge MIG glasögon! Fan va fin jag kommer bli med dom, nja inte speciellt men hoppas min huvudvärk försvinner :)

Wiho

Ni höll tummarna :)
Jag ska vara med och fixa inför Bellas 20-års fest i Stockholm. Fy fan va kul de kommer att bli :D
Tack Tessan för att jag får hjälpa till :)

Nu sticker jag till skolan. Jag kommer dö för att den här lektionen är så himla tråkig.. Men men.

Höörs, Puss,

Rubrik

jag hatar rubriker :(
och jag hatar killar just nu!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0