My boyfriend is here!

dsc01567 (MMS)

My boyfriend is here!


Love you baby, hoppas min älskling kommer ...

bild005 (MMS)

Love you baby, hoppas min älskling kommer hit idag för jag saknar honom! <3


Jag gör nu bara ett test inlägg från min m...

Jag gör nu bara ett test inlägg från min mobil :)


30/3-10

senaste veckan har vart rolig men ändå min värsta på länge!

Onsdag förra veckan va jag in till Stockholm och träffade söta Therese, www.shopaholicmamman.se, vilket va väldigt trevligt :) Hon mötte upp mig på centralen och sen gick vi runt på stan från 10 till halv 5 ungefär, jag köpte min studentklänning som jag är supernöjd med!! Tack Therese för att du höll ögona öppna å såg klänningen ;)

Torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och nu tisdag har jag typ legat hemma å haft halsfluss, börjar äntligen bli bättre men jag blir hemma imorgon också men på torsdag måste jag till skolan då jag har nationella prov i svenska och så ska jag prata med SYVen och sen också få ett hemprov.. Super kul!

Lisa fyller år på torsdag och jag undrar vad jag ska köpa till henne i present? :O får fundera på de lite till, kanske köper något fint i Paris istället!!

De va allt från mig just nu, hörs snart igen!!

Puss&kram<3

18/3-10

inte skrivit på länge nu, men jag känner att blogg är inte riktigt min grej, :( har för mycket att göra nu dom sista veckorna för att jag ska orka med allt! Känner mig bara nere hela tiden, känns som om allt går ut på Robin och han blir sur på mig.. Måste börja lära mig att vara hemma i Tobo å inte hos han hela tiden, men de finns inget att göra där så därför är jag hemma hos han hela tiden.

klump i magen, & tårarna tränger sig fram! förlåt älskling <3

RSS 2.0