fel av mig

gör alltid samma misstag ..

Jul

julen har kommit och gått!
Julen blir ju bara tråkigare och tråkigare .. Just nu sitter vi uppe i Haparanda vilket känns skönt. Vi åkte igår kväll, 21.00 och kom fram imorse 08.00. Jobbigt att åka bil så långt.
Allting har stängt idag förutom elgiganten! Men imorgon då ska vi ut på shoppingtur, har ju fått ett köpcentrum här uppe som ligger precis på gränsen, gissa namnet på de köpcentrumet? ;) haha. De fanns förra året också men vi va bara där en snabbis då..
Imorgon ska vi nog åka och hälsa på farfar också som ligger på sjukhuset :(

aja, de va lite för mig nu. Är så himla trött så jag ska nog sova lite tror jag.
Puss och godnatt!

Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag






i´ll be allright

När jag flyttar till turkiet är de mycket jag kommer sakna!
- min familj/släkt
- mina underbara vänner
- mina djur
- alla svenska onyttigheter
- svensk mat
- min säng


De är lite av vad jag kommer sakna. Något som kommer kännas konstigt är att jag kommer fira min födelsedag utan min familj :O men jag får väl tvinga ner dom till mig under den helgen, för jag fyller ju trots allt 20 år!!
Min första tanke när jag kom å tänka på att jag skulle fylla 20 nere i Turkiet va "SYSTEMET DÅ?????", men vafan jag kommer ändå inte ha råd att gå in där för jag kommer vilja köpa allt! Och nere i turkiet får jag redan köpa när jag kommer ner. Ska bli skönt att komma härifrån även fast de tar emot i hjärtat varje gång jag tänker på att jag ska lämna er, :/
De som tog emot mest va Robin, men nu när vi inte är tillsammans men är vänner så kan jag åka, för han kommer alltid vara min bästa vän och hoppas han alltid kommer att finnas för mig!

Nu vill jag önska alla en god jul och hoppas ni vart snälla så ni får några julklappar av tomten.
På lördag sticker jag upp till Haparandra så då blir de inte så mycket bloggande, men jag kommer nog ta med mig lill datorn så jag har internet vart jag än är ;)
Ha de så bra över jul och nyår, kanske kommer in å skriver ett litet inlägg!

Puss ♥

Jag vet ..

den här bloggen har blivit väldigt tråkig, men jag lovar att den kommer bli bättre när jag har flyttat till Turkiet! Då ska jag försöka uppdatera varje dag, fast de är klart, de är ju inte så många som läser den här. Så de kanske inte gör något om jag inte uppdaterar!
Va i alla fall i Stockholm idag för att fixa mitt visum igen, men de gick ju åt helvete igen. Så vi får se hur jag gör med de..

Helgen som va!

Tja tja bloggen. (vilket humör jag är på)

I fredags så kom Josefine och Linnéa hit, vi spelade Kinect hela kvällen vilken resulterade i att jag hade en jävla träningsvärk på lördagen, har lite ont fortfarande men men! Vi hade kul och de va de jag ville :)

Lördag, va först på kalas hemma hos kusin Markus som fyllde hela 19 år. Fick god mat, snodde med mig en tröja hem, stylade håret på Markus för han skulle ut på kvällningen.
Jag och bror åkte hem för sen vankades de lite hemmafest. Litet gäng men förjävla kul hade vi. Drack, dansa till julmusik, ja allt! Vi hade kul.

Idag har jag mått som man brukar göra dagen efter en väldigt bra kväll med bra människor!
Drog en fet pirra till frukost/lunch/middag! Den satt fint vill jag lova. Sen hem till Josefine, slockna nästan i fotöljen. Men sen kom far och hämta mig. Lag mig i sängen, kolla på GG, somna, vaknar av ett ryck och fortsätter kolla på GG. Nu ska jag slockna för natten!

Imorgon ska jag boka flygbiljett till Turkiet!
Juste, boka något lite mer spännande igår :O
Nej godnatt på er ..

Att en liten låt kan få en så ledsen :( me...

Att en liten låt kan få en så ledsen :( men jag har inte tid att vara ledsen nu, för nu är ju jag och pappa på väg in till stan för att köpa en julklapp till honom och mig :) Xbox 360 och Kinect! Så jag har något att göra ikväll i alla fall :D hoppas de är lika kul som de ser ut! Puss hej.


Sleep time

nu ska jag lägga mig och sova mellan karolinas tuttar! dom är så mysiga! Så godnatt påer :)

Stick

stick hem till ditt egna land å spräng dig!

Part II

On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind


sov gott ♥

I say!

just the way you are ..

Mys

Ikväll blir det mysfredag! Ska in till stan med Josefine och Linnéa och äta Kinabuffé och gå på bio, kommer bli super mys! <3

Saknar dig så himla mycket :(


Tårar

Har gråtit nästan hela dagen idag, enda sen jag lämnade av Karolina vid bussen!
Gör jag rätt? Jag vill åka men är de såhär jobbigt nu när jag tänker på allt jag måste göra och allt jag måste lämna här hemma hur kommer jag inte känna när jag väl kommer dit.
Känns som att ingenting kommer att hinna fixas..
Ringde till ambassaden idag men fick inget vettigt svar från dom, så imorgon ska jag åka dit och hoppas att jag kommer rätt och att dom kan hjälpa mig att skaffa ett visum.
Va upp till polisen för att fixa nytt pass, men då stänger dom klockan 3 och de kan dom inte skriva något om på internet. Va till UM och skulle fixa piller men de ville inte komma in till apotekets receptsida så dom kunde jag inte få idag.
Måste städa mitt rum, tvätta hundratalston med kläder och kolla vad som ska me och inte!
Måste plugga teori och fixa körkortet innan jag åker, ringde Jörgen idag men fick man något svar? Nej! Ingenting vill funka för mig just nu.
Känns som krokben i hjulet hela jävla tiden .. :'(
Har inga pengar heller, så mamma och pappa får ju stå för alla kostnader nu till pass, visum, piller, flygbiljett, ALLT!
Kommer ju tydligen bli återbetalnings skyldig till CSN också. Allt går utför stupet!
Skitsamma, de blir som de blir.

Älskar alla som betyder något för mig, och ni ska veta att jag kommer att sakna er när jag är nere i Turkiet! ♥

Nobody

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.



i love you

När jag såg dig
då visade det sig
att du är den jag vill ha
men det kommer aldrig bli
som jag vill det ska
...för du gillar inte mig
men jag kommer
alltid älska dig...

TURKIET

here I come!
Åker till Turkiet i början av januari, fy fan va kul :D

Nummer 2 & 3

Nu har tattoo nummer 2 och 3 kommit på plats också :D På vänster pekfinger har jag gjort ett hjärta, och på höger pekfinger har jag skrivit "Shh .." de är ju så ofta man säger de så jag skrev dit de så jag kan spara min luft istället för att blåsa ut den :D Love it!!


RSS 2.0